Echtscheidingsadvocaat

Scheiden en nu?

Een scheiding is een verdrietige gebeurtenis. Er moet veel geregeld worden, naast alle verdriet en soms ook boosheid. Goede hulp bij dit proces is zeer belangrijk. Om alles goed te regelen, kunt u zich laten bijstaan door een echtscheidingsadvocaat.

Soms is het mogelijk om uw scheiding samen met uw ex-partner te regelen en samen afspraken te maken. Bijvoorbeeld over de kinderen, het huis en de financiën. In dat geval heeft u een echtscheidingsadvocaat nodig om te zorgen dat alles goed wordt vastgelegd in het echtscheidingsconvenant. Advocatenkantoor Delawi kan u hierbij begeleiden. Wij kunnen u ook bijstaan met afspraken die in een ouderschapsplan komen te staan. Een gemeenschappelijk verzoekschrift echtscheiding kan door de advocaat alleen worden ingediend, indien beide partijen het volledig met elkaar eens zijn over de gevolgen van de scheiding.

advocatenkantoor delawi arbeids recht

Uw belang voorop

Soms is er teveel gebeurd en is er teveel boosheid om samen afspraken te maken. Of wil één van de partijen niet meewerken aan de scheiding. In dat geval kunt u ook bij Advocatenkantoor Delawi terecht. Wij staan u dan bij en behartigen alleen uw belangen. Uw ex-partner moet zelf voor een echtscheidingsadvocaat zorgen.

Wat moet u regelen?

Bij een scheiding komt een heleboel kijken. Er moeten veel afspraken gemaakt worden. Bijvoorbeeld over:

  • Bezoekregeling

  • Ouderschapsplan

  • Alimentație (kinder- en of partneralimentatie)

  • Verdeling van bezittingen en schulden

  • Verdeling van pensioen

Als echtscheidingsadvocaat zorg ik voor de juridische afwikkeling van uw scheiding. U wordt tijdens de gehele procedure door Advocatenkantoor Delawi begeleid. Waar nodig wordt u geadviseerd over de te nemen stappen. In al ons advies staat uw belang voorop. Uw belang is afhankelijk van uw specifieke situatie en uw persoonlijke wensen.

Gespecialiseerd in personen- en familierecht

Advocatenkantoor Delawi is gespecialiseerd in bijstandszaken. Wilt u weten wat Advocatenkantoor Delawi voor u kunt  betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. We bespreken graag de mogelijkheden met u. Meer informatie over  tarieven? Lees dan "gesubsidieerde rechtsbijstand en tarieven". 

Advocatenkantoor Delawi is onder kantoortijden bereikbaar op telefoonnummer 033-230 00 02. U kunt ook een mailtje sturen naar info@advocatenkantoordelawi.nl.

    

Contactformulier